5. Uluslararası İnovasyon ve Teknoloji Fuarı

İlgideki yazıda 11-15 Kasım tarihlerinde, Tebriz Uluslararası Fuarlar Merkezi'nde, teknolojik tasarım, teknolojinin ticarileştirilmesi ve teknolojik kalkınma ve bilgi destekli hizmet ürünleri olmak üzere üç alanda 5. Uluslararası İnovasyon ve Teknoloji Fuarı (RINOTEX-2017) düzenleneceği bildirilmiştir.Konuyla ilgili detaylı bilgilere www.rinotex.ir , tabrizcordiro@iran.tr ve +98 413 529 19 26 nolu telefondan ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından odamıza gönderilen 16/10/2017 tarih 15777 sayılı yazıya istinaden;

Konuyla ilgili detaylı bilgilere www.rinotex.ir , tabrizcordiro@iran.tr ve +98 413 529 19 26 nolu telefondan ulaşılabileceği belirtilmektedir. Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla..