Türkiye-Bosna Hersek Tarım İş Forumu

İlgide kayıtlı yazıya istinaden 26 Ekim 2017 tarihinde Saraybosna'da T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın başkanlığında Türkiye-Bosna Hersek Tarım İş Forumunun gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından odamıza gönderilen 06/10/2017 tarih 15355 sayılı yazıya istinaden;

Foruma katılmak isteyen firma temsilcisi üyelerimizin ekte bulunan yazıdaki tabloda istenen bilgilerini en geç 11.10.2017 Çarşamba günü b.ordu@orhangazitso.org.tr adresine göndermeleri rica olunur.

Saygılarımızla..