Orhangazi Esnafı, Orhangazi Sanayisiyle Buluştu

Orhangazi Esnafı, Orhangazi Sanayisiyle Buluştu

Esnaf-Sanayici Satın alma Toplantılarının 4.sünü, bu kez Zeytursan Gıda, , Kırpart Otomotiv, Bamesa Çelik ile firmalarının Satınalma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

Esnaf-Sanayici Satın alma Toplantılarının 4.sünü, bu kez Zeytursan Gıda, , Kırpart Otomotiv, Bamesa Çelik ile firmalarının Satınalma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

23 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantılarda üyeler bire bir görüşmeler yapma imkânı yakaladı.

Sanayi Kuruluşları ile Küçük ve Orta Ölçekli İş Yerleri Arasındaki Satış- Satın Alma İlişkisinin Arttırılması amacıyla üyelere ve esnafa ‘’Satış ve Pazarlama Teknikleri’’ eğitimlerini gerçekleştiren Odamız, bunun devamında ise eğitimleri alan üyeler ile sanayi kuruluşlarımızın satın alma yetkililerini ortak bir platformda bir araya getiriyor.

Daha önce gerçekleştirdikleri, KOBİ-Sanayi Satınalma Toplantılarında, küçük ölçekli olarak nitelendirilen Kobilerin, ilçede bulunan sanayi kuruluşlarıyla çalışmasına imkân tanınmıştı.

Firmalar için son derece önemli bir konu olan bu toplantılar sonunda katılım sağlayan firmalar memnuniyetlerini ifade ediyor.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Öztürk, “ Üyelerimizin kendi aralarında alışverişlerini arttırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz toplantılarda aynı zamanda Sanayi kuruluşlarımızın, ihtiyacı olan ürün ve hizmetler hakkında, her sektörden firma ile görüşmeler yapabilme imkânı yakalaması ve karşılıklı olarak firmaların birbirleri ile olan bilinirliliğini arttırmak için çalışıyoruz. Daha önce yaptığımız toplantılarda da geri dönüşler çok güzel, bu nedenle, bugün 4. sünü gerçekleştirdik. Sanayici firmalarımızın satın alma yetkililerine ve Kobilerimize programımıza gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

 

Toplantılardan Sanayici Firmalar da Kobiler de Çok Memnun!

Yapılan görüşmeler sonrası hem Sanayici firmaların satın alma yetkililerinden hem de Kobilerden çok olumlu yorumlar alındığı ifade edildi.

Gerçekleşecek toplantıyla ilgili açıklama yapan katılımcı üyelerden, Ekinciler Tekstil firma sahibi Osman Ekinci, “ Kısa bir süre içinde 3 firma ile bire bir görüşüp, ticaret yapmak için bir adım atmış oluyoruz. Ben bu programın, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için çok değerli bir program olduğunu düşünüyorum” dedi.

Tartersan firması yetkilisi Mert Tarhan; “Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasının gerçekleştirdiği bu programın son derece faydalı olduğunu bir önceki satın alma görüşmelerine de katılım sağlayarak gördük. Sanayi kuruluşlarıyla bu toplantılar sonrasında çalışmaya başladık. Umarız devamı gelir, biz kendileriyle görüşmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Sanayi kuruluşlarımızın temsilcileri, Sanayici ve Kobi’yi bir araya getiren böyle önemli ve kapsamlı bir çalışmadan dolayı memnuniyet duyduklarını ve bu konuda ki memnuniyetlerini odamıza ilettiler.