Orhangazi Esnafı, Orhangazi Sanayisiyle Buluşuyor

Esnaf-Sanayici Satın alma Toplantılarının 4.sünü, bu kez Polifleks Otomotiv, Aka Otomotiv, Zeytursan Gıda, Sirena Marine Yatçılık, Kırpart Otomotiv, Bamesa Çelik ile firmalarının Satınalma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

23 Ağustos Çarşamba günü 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek toplantı için, üyelerin randevu alarak toplantıya katılmaları gerekiyor. Bire bir görüşmeler yapma imkânı yakalayacak firmalar için son derece önemli bir konu olan bu toplantılar daha önce katılım sağlayan firmalar memnuniyetlerini ifade ediyor.

Gerçekleşecek toplantıyla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu, “Bilindiği üzere üyelerimizin kendi aralarında alışverişlerini gerçekleştirmeleri, ekonomik olarak gelişmeleri Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerin öncelikli hedeflerinden biridir.

Bu toplantılarla amacımız, üyelerimiz olan Kobilerin, ilçemizde bulunan sanayi kuruluşlarıyla çalışmasına imkân tanıyacak ortam oluşturmak ve Sanayi kuruluşlarımızın, ihtiyacı olan ürün ve hizmetler hakkında, her sektörden firma ile görüşmeler yapabilme imkânı yakalamasını sağlamaktı. Bunun için de uzun süredir üyelerimiz arasındaki ticari faaliyeti arttırmak için bir dizi çalışmalar yürütüyoruz.

Toplantıların İlçemize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca Sanayici firmalarımızın satın alma yetkililerine ve Kobilerimize programımıza gösterdikleri ilgi için teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Esnaf-Sanayici Satınalma Toplantılarının Dördüncüsünü Gerçekleştiriyoruz.

Sanayi Kuruluşları ile Küçük ve Orta Ölçekli İş Yerleri Arasındaki Satış- Satın Alma İlişkisinin Arttırılması amacıyla üyelere ve esnafa ‘’Satış ve Pazarlama Teknikleri’’ eğitimlerini gerçekleştiren Orhangazi TSO, bunun devamında ise eğitimleri alan üyeler ile sanayi kuruluşlarımızın satın alma yetkililerini ortak bir platformda bir araya getiriyor.

Daha önce gerçekleştirdikleri, KOBİ-Sanayi Satınalma Toplantılarında, küçük ölçekli olarak nitelendirilen Kobilerin, ilçede bulunan sanayi kuruluşlarıyla çalışmasına imkân tanınmıştı.

Yapılan görüşmeler sonrası hem Sanayici firmaların satın alma yetkililerinden hem de Kobilerden çok olumlu yorumlar alındığı ifade edildi.

23 Ağustos Çarşamba günü, 4. Sü gerçekleştirilecek toplantıyla, İlçenin ticari gelişimine katkı sağlayacağı umuluyor. Katılmak isteyenlerin 0 224 573 81 69 ‘ dan odamıza müracaat ederek randevu alması gerekmektedir.