Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi

Son günlerde Eximbank kredi başvurusunda bulunan firmalara yardımcı olmak bahanesi ile haksız menfaat sağlamak isteyen kişilerin olduğu duyumlarının alındığı belirtilerek ihracatçıların bu kişilere kesinlikle itibar etmemeleri hususunda duyuru yapılması talep edilmektedir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından odamıza gönderilen 26.07.2017 tarih 11701 sayılı  yazısına istinaden;

İlgi:Türk Eximbank'ın 18.07.2017 Tarih ve 98 sayılı yazısı.

Ekte yer alan yazışma ve Eximbank duyurusunu bilgilerinize sunarız.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.