INKSNA Kapsamında ABD Dışişleri Bakanlığı Tarafından Alınan Yaptırım Kararı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)' ne T.C. Dışişleri Bakanlığı tarafından yazı ilgi alınarak, ABD'nin "İran, Kuzey Kore ve Suriye yayılmanın önemlenmesi Yasası (INKSNA)" kapsamında ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından10 ülkeden 29 yabancı gerçek ve tüzel kişi hakkında 21 Mart 2017 tarihinden itibaren gerçerli olmak üzere yaptırım kararı alındığı belirtilmiştir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından odamıza gönderilen 12.05.2017 tarih 7818 sayılı yazıya istinaden.

Yaptırım kararı ve yazışma Ek'te sunulmuştur.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.