7.Meslek Komitemizin Çalışmalarıyla, Üyelerimize Özel Araç Takip Sistemlerinde %20 İndirim

Türk Telekom ve Seyir Mobil Sistemleri ortaklığında yapılan takip sistemi için 7. Meslek komitemizin çalışmalarıyla, komite üyelerimize özel %20 indirimli araç takip sistemi protokolü imzalandı. Yapılan protokole göre özel araç takip sistemleri hizmeti almaları halinde Odamız üyelerine özel %20 indirim uygulanacak.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu’ nun da yer aldığı protokol toplantısı esnasında konuşan Muhammet Ali Varlı ;” Büyükşehir Belediyesi Yönetmeliği ile zorunlu hale gelen araç takip sistemleri kullanımı kolay, güvenilir ve Bursa Büyükşehir Belediyesi merkez sistemine uyumlu olması açısından, Bursa piyasasında en uygun teklifi aldık. Komite olarak, Oda üyelerimizin menfaatine çalışmalarını tamamladığımız araç takip sistemi sayesinde üyelerimiz için oldukça önemli indirimler elde ettik. Meslek gurubu ve Oda üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İmzalanan protokol ile ilgili Şirket yetkililerince, MTS, Seyir Mobil’in standart özelliklere sahip araç takip sisteminin, araç sayısına bakılmaksızın, güvenliği, operasyonel verimliliği sağlaması bakımından bireysel ve kurumsal alanlarda kullanıma uygun bir sistem olduğu vurgulanarak, uygulanan bu sistem; Araçların izlenmesini ve kontrol edilmesini sağladığı, araç kullanım maliyetini denetlediği, yakıt tasarrufu sağladığı, Hizmet kalitesini arttırdığı, güvenliği arttırdığı, hız kontrolü sağladığı, sert kullanımı algılayıp, kaza riskini azalttığı, araçlarınızın periyodik işlemlerinin otomatik olarak izlenmesini sağladığı, mesai dışı kullanım kontrolü sağladığı, personel verimliliğini arttırdığı, İşletme kapasitesini arttırdığı hususlarında bilgiler verildi.

Araç takip sistemi, inşaat, hafriyat, dağıtım, servis, sağlık, ulaşım, sigorta, finans gibi hizmet sektöründe yer alan bütün firmalarda kullanılabilecek ve sonucunda bu sisteme sahip firmalar işçi sağlığı ve güvenliğini sağladığı gibi operasyonel verimliliği de kolaylıkla sağlayabilecek bir ürün olması bakımından üyelere önemli faydalar sağlayacağı belirtildi.