“İstihdamda İşveren Teşvikleri” Semineri Gerçekleştiriyoruz

İstihdam seferberliği kapsamında yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha ekliyoruz. Rekabet koşullarının arttığı, nitelikli istihdamın önem kazandığı günümüz şartlarında, işverenlerin yararlanabilecekleri devlet destek ve teşvikleri ile uygulamalarına dair Odamız seminer Salonunda yarın saat 18:00 ‘de “İstihdamda İşveren Teşvikleri”  isimli seminer gerçekleştireceğiz.

Türkiye ekonomisinin büyümesini daha da güçlendirecek yeni bir atılım hamlesi  olarak değerlendirilen mesleki eğitim ve istihdam seferberliği kapsamında, yeni istihdam sağlamak isteyen veya nitelikli eleman arayan tüm işverenlerin konuyla ilgili devlet teşvikleri hakkında geniş bir bilgi almasına imkân tanıyacak bu semineri kaçırmamaları gerekiyor.

İşverenlerimizin yeni istihdamlarda, istihdama yönelik katıldıkları çeşitli eğitim programları vb. sonrasında yararlanabilecekleri destek ve teşviklerin uygulamalarıyla anlatılacağı ‘’İstihdamda İşveren Teşvikleri’’ konulu seminerde SGM Orhangazi Müdürü Sn. İsmail Güven, İŞKUR Gemlik Hizmet Merkezi Müdürü Sn. Mustafa Volkan Yıldırım, SMMM Odası Orhangazi Temsilcisi Sn. Osman Mısır sunumlarını gerçekleştirip, katılımcıların sorularını cevaplayacak.

SGM Orhangazi Müdürü İsmail Güven,   6111 sayılı kanunla yapılan sigorta primi desteği, işsizlik ödeneği alanların işe alınması halinde sigorta prim teşviki desteği, Asgari ücret desteği gibi konularda bilgiler verecek.

İŞKUR Gemlik Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Volkan Yıldırım,  Devletin açıklamış olduğu destek ve primlerden yararlanmak üzere işverenlerin yapmaları gereken İŞKUR işlemleri, İşbaşı Eğitim Programlarından nasıl yararlanacakları hakkında bilgiler aktaracak.

SMMM Odası Orhangazi Temsilcisi Osman Mısır ise, devlet destek ve teşvikleriyle ilgili uygulama örnek ve bilgilendirmelere yer verecek.

Yarın saat 18:00’de odamız Meclis salonunda  gerçekleştirilecek toplantıya tüm üyeler davet ediliyor.