Gemlik İşkur Odamızda Stant Açtı

Gemlik İşkur Odamızda Stant Açtı

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan “Milli Seferberlik” kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu tarafından ilan edilen “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik”e yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan “Milli Seferberlik” kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu tarafından ilan edilen “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik”e yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede İş ve Meslek Danışmanları iş arayan kaydı oluşturmak, işe yönlendirmek, açık işleri almak, işsizlik sigortası ve aktif işgücü hizmetleri ile ilgili konularda daha fazla vatandaşa ulaşabilmek ve bugüne kadar İŞKUR 'a başvurmamış vatandaşlarla ve üyelerle daha yakın temas ve daha fazla hizmet vermek amacıyla çalışmalarda bulunuyor.

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında “Akıl Teriyle Alın Teriyle” anlayışı içerisinde İŞKUR hizmet binalarının dışına çıkan İş ve Meslek Danışmanları, çalışma hayatına dair sorunları ve önerileri vatandaşın ayağına kadar giderek, çözmeye çalışıyor. Bu kapsamda Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odamızda stant açan Çalışma ve İş Kurumu Gemlik Hizmet Merkezi personellerinden İş ve Meslek Danışmanı Hamdi ÜNLÜ ve Gürkan ÇAKMAK işverenlerden gelen sorulara cevap verdiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu; “Son zamanlarda ülkemizde işverenlerimizin önünün açılması, işsizlerin iş bulabilmesi amacıyla birçok uygulama yürürlüğe giriyor. TOBB ve Oda olarak bizlerde bu seferberlik ve protokollerde yer alıyoruz. Bu gün burada açılan stantta yine bu uygulamaların sonucu. Bu manada paydaşımız olan İŞKUR Gemlik şubesinin Odamızda stant açarak üyelerimize yönelik hizmet sunmuş olmasından da memnuniyet duyuyoruz” diyerek, işbirliğinin artarak devam edeceğini belirtti.

Bir günlük bir programla açılan standın, protokoller kapsamında önümüzdeki günlerde de üyelerimizn faydalanması amacıyla yeniden açılacağı bildirildi.