Efendioğlu İstanbul' da Yaşanan Terör Saldırısıyla İlgili Bir Açıklama Yaptı

Efendioğlu İstanbul' da Yaşanan Terör Saldırısıyla İlgili Bir Açıklama Yaptı

Terörü destekleyenleri, terörden medet umanları da lanetliyoruz. Hepimizin yüreği yandı. Mübarek Mevlit Kandili öncesinde İstanbul’da ki saldırıda Şehit düşen vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum” dedi.

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu , İstanbul’da yaşanan çok sayıda Şehit ve yaralı verdiğimiz hain terör saldırısı ile ilgili bir açıklama yaptı.
Efendioğlu yaptığı açıklamada; “Maalesef cumartesi gecesi milletimize büyük bir acı yaşatıldı. Terörün alçak yüzünü bir kez daha gördük. Hiçbir düşünce, inanç, ideoloji masum canlara kıymaya izin vermez. Hiçbir maddi, manevi, siyasi amaç, öldürmek üzerine tasarlanamaz. Bunu yapan hiçbir düşünce, hiçbir insan, başarılı olamaz. Terörü destekleyenleri, terörden medet umanları da lanetliyoruz. Hepimizin yüreği yandı. Mübarek Mevlit Kandili öncesinde İstanbul’da ki saldırıda Şehit düşen vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum” dedi.