Orhangazi Gedelek Turşu Festivali Tanıtımı için TV Programları Devam Ediyor

Orhangazi Gedelek Turşu Festivali Tanıtımı için TV Programları Devam Ediyor

Feridun Eyüpoğlu’nun sunumuyla Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Öztürk ve Gedelek Mahallesi Muhtarı Mehmet Dönmez’in konuk olacağı TV programı bugün saat 20:30’da Olay TV ekranlarında yayınlanacak.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Orhangazi Gedelek Turşu Festivalinin tanıtım etkinlikleri kapsamında Gedelekli bayanlar; Bahar Özdemir, Emel Gündoğdu ve İlk Gedelek Festivalinde Gedelek Annesi seçilen Safiye Acar dün sabah Olay TV’ye konuk oldu. Hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan, Şeyda Gümüş’ün sunduğu ‘’Hayatın Tadında’’ adlı programda konuşan Gedelekli bayanlar Gedelek’in meşhur olan turşusunun nasıl yapıldığı, özellikleri ve farkının turşuda kullanılan Pınarbaşı suyundan olduğunu anlattılar. Festival programından da bahseden Gedelekli bayanlar, Gedelek İlk Okulu için stant açacaklarını ve festivale herkesi davet ettiklerini söylediler.

Canlı yayınlar devam ediyor

05-06 Kasım Tarihlerinde gerçekleşecek olan Gedelek Turşu Festivalinin detaylarının konuşulacağı, şuana kadar yapılan çalışmaların anlatılacağı, Feridun Eyüpoğlu’nun sunumuyla Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Öztürk ve Gedelek Mahallesi Muhtarı Mehmet Dönmez’in konuk olacağı TV programı bugün saat 20:30’da Olay TV ekranlarında yayınlanacak.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Cuma Günü Gedelek Turşunu ve Festivali Anlatacak

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erfoğan’ın Ekoloji danışmanlığını yapan, Ekoloji ve Yaşam Uzmanı ve Televizyon programlarının sevilen ismi Erkan Şamcı ile birlikte As TV Programında Ersel Peker tarfından hazırlanıp sunulan Başkanlar Konuşuyor programının konuğu oluyor. Programda Gedelek tursunun tarihi ve önemi, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan tursu festivalinin programı, İlçemizde yaratacağı etkisinin yanı sıra Orhangazi’deki diğer çalışmalar anlatılacak. Erkan Şamcı ise Turşunun yararlarından bahsedecek. Program 04 Kasım Cuma günü saat 20:30’da Bursa AS TV ekranlarında yayınlanacak.